Izvor: Piplmetar.rs, 12.Maj.2023, 01:30

Preminula slavna glumica u 70. godini života: Kolege i porodica neutešni

Njapoznatija je bila po svojoj ulozi u kultnoj seriji „Opšta bolnica“

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia


Džeklin Zeman, glumica najpoznatija po svom višedecenijskom stažu u ulozi Bobi Spenser u ABC sapunici „Opšta bolnica“, umrla je u sredu.
Glumica je imala 70 godina, a uzrok smrti još uvek nije poznat.
Izvršni producent kultne serije „Opšta bolnica”, Frenk Valentini, objavio je vest >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u sredu uveče.
U ime naše porodice, sa slomljenim srcem objavljujem da je preminula vaša voljena Džeklin Zeman. Baš kao i njen lik, legendarna Bobi Spenser, bila je sjajna i pravi profesionalac koja je sa sobom donela toliko pozitivne energije na posao – napisao je Valentini i dodao:
– Džeki će mnogo nedostajati, ali njen pozitivan duh će uvek živeti sa našom glumačkom ekipom. Izražavamo iskreno saučešće njenim najmilijima, prijateljima i porodici, posebno njenim ćerkama Kesidi i Lejsi – napisao je on.
Podsetimo, Zemen je pet puta nominovana za nagradu Emi, prvi put se pridružio „Opštoj bolnici“ 1977. godine, neposredno pre nego što je započeo najslavniji period emisije. U emisiji je ostala do 2010. godine, ali se vratila 2013. i nastavila sa njom do svoje smrti.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.