Preminula predsednica Skupštine Novog Pazara Ifeta Radončić

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula predsednica Skupštine Novog Pazara Ifeta Radončić

Predsednica Skupštine Grada Novog Pazara i jedna od vodećih ličnosti političkog i društvenog života Ifeta Radončić preminula je u Novom Pazaru nakon duge i teške bolesti.
Ifeta Radončić bila je više decenija i podrška Bošnjačkom nacionalnom veću.

Uz brojne funkcije koje je obavljala od 1982. godine u opštinskoj Upravi, ostala je upamćena i kao učesnica u realizaciji brojnih projekata, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao što su Agencija za ekonomski razvoj Sandžaka (SEDA), Turistička organizacija u Novom Pazaru, Novopazarski sajam tekstila, Carinska ispostava u Novom Pazaru i druge.
Bila je i narodna poslanica u Skupštini Republike Srbije.
Od aprila meseca 2017. godine do danas bila je predsednica Skupštine Grada Novog Pazara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Na Ahiret preselila predsjednica Skupštine Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 01.Nov.2019

Predsjednica Skupštine Novog Pazara i visoka funkcionerka Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Ifeta Radončić na Ahiret je preselila danas u 65. godini života. Radončić je predsjedavala Skupštinom Grada od 2017. godine, rođena je u Sjenici, gdje je završila osnovnu i srednju školu, a...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.