Preminula novinarka Ana Raca Milovanović

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula novinarka Ana Raca Milovanović

Dugogodišnja autorka i voditeljka na radiju i televiziji B92 Ana Raca Milovanović preminula je u Beogradu u 40. godini, prenosi B92.

Od proleća 2003. radila je na radiju B92 kao lutajuća reporterka. Pojedinim slušaocima je u to doba donela vredne novčane nagrade u kvizu "Zalepi pogled na svet“, kada je krstareći većim gradovima, u ulozi "Zalepuginice“, nasumično birala najbrže vozače koji su se dovozili na lokacije sa kojih bi se u tom trenutku javljala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Prijateljima nije otkrila nijednu, pa je neke zbog toga zauvek izgubila, ali je shvatila da njena odanost publici ne poznaje granice. Uprkos ovoj činjenici, pokušala je sa istom da se obračuna u emisiji "Full Kontakt“ ili "Ana Raca protiv slušalaca".

Sarađivala je u emisijama "Loud&Clear“ i "Neviđeno“, dok je u "Dizanju Vikendom“ budila one koji moraju da ustaju dok većina drugih mirno spava. Vodila je slušaoce putem popločanim aktuelnim hitovima u emisiji "Supernova“, i kroz istoriju popularne muzike u emisiji "120 Minuta“.

Sve dok je BBC servis na srpskom jeziku postojao, radila je rubriku o sociološkim fenomenima, društveno aktivnim umetničkim projektima i osvešćujućim priredbama posvećenim kulturi i zabavi, u zajedničkoj emisiji radija B92 i radija BBC - "Svet u 2“.

Njene intervjue sa domaćim i stranim umetnicima možete pronaći na sajtu B92.net gde je jedno vreme donosila i sveže "Pop Preporuke“ koje je sakupljala među poznatima.

Na televiziji B92 se bavila temama iz kulture, a zatim je bila i deo redakcije Bulevar B92.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Preminula Ana Raca Milovanović

Izvor: Kurir, 12.Okt.2016

...Od proleća 2003 radila je na radiju kao lutajuća reporterka Pojedinim slušaocima je u to doba donela vredne novčane nagrade u kvizu "Zalepi pogled na svet“, kada je krstareći većim gradovima, u ulozi "Zalepuginice“, nasumično birala najbrže vozače koji su se dovozili na lokacije sa kojih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.