Preminula još jedna žrtva napada u Utrehtu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula još jedna žrtva napada u Utrehtu

Muškarac star 74 godine, koji je bio teško ranjen u pucnjavi u Utrehtu, danas je preminuo, čime je broj žrtava tog napada porastao na četiri, saopštili su danas holandski tužioci.

Napad na tramvaj u Utrehtu dogodio se 18. marta, kada je 37-godišnji Turčin Gekmen Tanis otvorio paljbu i usmrtio tri osobe starosti 19, 28 i 49 godina.

Tužioci kažu da će optužnica protiv Tanisa biti revidirana, te će on biti gonjen po četiri tačke za ubistvo sa terorističkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << namerom, navodi Rojters.

Istraga protiv napadača i dalje traje, a on je, kako navodi agencija, sudiji priznao daje imao "druge, lične" motive za napad u Utrehtu. Otkad se nalazi u pritvoru, psiholozi vrše procenu Tanisovog mentalnog stanja.

Jedna osoba koja je povređena u napadu i dalje se nalazi u bolnici, u kritičnom stanju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula još jedna žrtva napada u Utrehtu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2019

AMSTERDAM - Muškarac star 74 godine, koji je bio teško ranjen u pucnjavi u Utrehtu, danas je preminuo, čime je broj žrtava tog napada porastao na četiri, saopštili su danas holandski tužioci.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.