Preminula devojka poveđena u nesreći kod Alibunara

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 00:41

Preminula devojka poveđena u nesreći kod Alibunara

Beograd -- Devojka A.J, koja je nedavno teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Vladimirovac-Alibunar, podlegla je danas povredama, javljaju beogradski mediji.

Kako prenose "Novosti", 21-ogodišnja A. J. preminula je nešto pre 14 časova u Urgentnom centru u Beogradu.

U sudaru putničkog automobila i traktora koji se dogodio nešto pre ponoći 12. februara, na putu Pančevo-Alibunar, kod Vladimirovaca, poginule su još dve osobe. Automobil se posle sudara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zapalio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminula devojka povređena u nesreći kod Alibunara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2022

Devojka A.J, koja je nedavno teško povređena u saobraćajnoj nesreći na putu Vladimirovac-Alibunar, podlegla je danas povredama, javljaju beogradski mediji...Kako prenose "Novosti", 21-ogodišnja A.J. preminula je nešto pre 14 časova u Urgentnom centru u Beogradu...U sudaru putničkog automobila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.