Preminula čuvena pevačica iz grupe Rokset

Izvor: Večernje novosti, 10.Dec.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula čuvena pevačica iz grupe "Rokset"

Pop zvezda Meri Fredrikson preminula je u ponedeljak ujutro posle duge i teške bolesti Čuvena pevačica grupe "Rokset" Meri Fredrikson preminula je u 61. godini, piše švedski list “Ekspres”.Pop zvezda iz Švedske preminula je u ponedeljak ujutro posle duge i teške bolesti. - Sa velikom tugom saopštavamo da je jedna od najvećih i najvoljenijih umetnica preminula. Meri Frederiksen je umrla ujutro 9. decembra od posledica svoje bolesti – saopštila je porodica pevačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i dodala da će Meri biti sahranjema u krugu najbliže porodice. Najviše ćemo je pamtiti po hitovima “Must Have Been Love”, “Joyride” i “Listen To Your Heart”. Iza sebe je ostavila muža Mikaela Boliosa, ćerku Ines Jozefin (27) i sina Oskara (23).

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Preminula pevačica grupe "Rokset"

Izvor: OkRadio.rs, 10.Dec.2019

Pop zvezda iz Švedske preminula je u ponedeljak ujutro posle duge i teške bolesti Čuvena pevačica grupe "Rokset" Meri Fredrikson preminula je u 61. godini, piše švedski list “Ekspres”.   Smrću pevačice najviše su pogođeni njen muž Mikael Bojilos, ćerka Ines Džozefin i sin Oskar.   "Sa...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.