Premijerka o Lončaru: Da ga smenim, šta bi to značilo?

Izvor: Mondo, 21.Jun.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka o Lončaru: Da ga smenim, šta bi to značilo?

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da joj nije poznata izjava bivšeg načelnika Uprave kriminalističke policije Radoljuba Milovića da se ministar zdravlja Zlatibor Lončar pojavljuje u predmetima “zemunci” i “Šarić”.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Ona je navela da kao premijer ne može reagovati na navode bilo kog pojedinca već da veruje institucijama.

Odgovarajući na pitanje novinara da li će smeniti Lončara posle Milovićevih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tvrdnji, ona je upitala šta bi značilo to ako bi to učinila i ako bi reagovala na svaku tvrdnju neke osobe, i takođe upitala kako da ona određuje ko je kredibilan, a ko nije.

“Ja nisam pročitala taj intervju, pročitaću ga, ali neću reagovati na navode bilo kog pojedinca. Ja sam predsednica vlade, ja moram da verujem u institucije. Kada mi one daju takvu informaciju, ja ću reagovati”, rekla je premijerka.

Kako je ukazala, ako bi razmišljala drugačije, to bi značilo da niti postoje institucije, niti postoji vladavina prava.

U intervjuu NIN-u, nekadašnji načelnik Uprave kriminalističke policije Rodoljub Milović Lončara povezuje sa zemunskim i klanom Darka Šarića, koji je osuđen za šverc velike količine droge.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.