Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2021, 16:57

Premijerka ne vidi šta je novo u slučaju Mali: Zamenjujemo teze, a Đilas?

Dokumenta bez pravnog tumačenja nikada nisu bila dokaz pa ni sada, sve ono što sam videla - ništa novo nisam videla od onog što je ranije objavljeno, ne postoji nijedna informacija što nije istraženo i obrađeno od nadležnih, ako postoji - pozivam nadležne organe da istraže, rekla je premijerka Ana Brnabić na konferenciji za novinare nakon sednice Kriznog štaba, a na pitanje novinarke KRIK-a da li će Siniša Mali ostati na mestu ministra nakon "Pandorinih papira".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Brnabić: Priča o "Pandorinim papirima" je zamena teza, dokumenta bez pravnog tumačenja NISU DOKAZ

Izvor: Blic, 05.Okt.2021

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas povodom "Pandorinih papira" u kojima se pominje ministar Siniša Mali, da dokumenta bez pravnog tumačenja nisu dokaz i naglasila da u njima nema ništa što domaći nadležni organi već nisu istražili, a uz sve, tiču se perioda pre nego što...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.