Premijerka Poljske povređena u udesu kod Krakova

Izvor: B92, 10.Feb.2017, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka Poljske povređena u udesu kod Krakova

Poljska premijerka Beata Šidlo je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila blizu grada Krakova, javili su svetski mediji.

Portparol Vlade Poljske Rafal Bočenek je rekao da je premijerka prebačena u bolnicu “zbog rutinskog pregleda“.

Takođe, dodao je i da nije zadobila povrede ozbiljnije prirode, kao i da se u trenutku udesa nalazila u privatnom automobilu, a ne u službenom vozilu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLJSKA PREMIJERKA U BOLNICI Beata Šidlo povređena u saobraćajnoj nezgodi

Izvor: Blic, 10.Feb.2017

Poljska premijerka Beata Šidlo povređena je lakše u saobraćajnom udesu u blizini Krakova, javila je poljska tv TVP Info, citirajući vladinog portparola...- Premijerka Šidlo je u bolnici zbog rutinskog pregleda - rekao je portparol Rafal Bočenek, prenosi Rojters...On je dodao da srećom povrede...

Nastavak na Blic...

Poljska premijerka lakše povređena u saobraćajnoj nesreći

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2017

Poljska premijerka Beata Šidlo lakše je danas povređena u saobraćajnoj nesreći u Ošvjenćimu na jugu Poljske, kada su u njen automobil u koloni obezbeđenja udarila kola iz sporedne ulice, a vozilo u kojem je bila premijerka izletelo sa kolovoza...Šidloova se samo malo ugruvala i prevezena je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.