Premijerka Branabić čestitala Ramazanski bajram

Izvor: B92, 24.Maj.2020, 10:53

Premijerka Branabić čestitala Ramazanski bajram

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je Ramazanski bajram svim građanima islamske veroispovesti.

Brnabićeva je praznik čestitala i Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji Islamske zajednice u Srbiji.

"U vremenu velikih iskušenja za ceo ljudski rod, boreći se zajedničkim snagama protiv pošasti koja je ugrozila zdravlje i živote ljudi, želim da vam u lično ime, kao i u ime svih članova vlade čestitam Ramazanski bajram, sa željom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ga provedete u radosti i ljubavi sa svojim najbližima, deleći sa njima zaslužene trenutke porodične sreće.

Na dan velikog praznika, želim da vam zahvalim na solidarnosti, ljubavi i razmevanju koju ste pokazali u vreme naše borbe za zdravlje svakog člana našeg društva, sa jasnom vizijom da nam samo međusobno poštovanje, tolerancija i briga o svakom od nas može obezbediti pravi put u sigurniju i bolju budućnost", navodi se u čestitki premijerke Brnabić, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.