Premijera srpskog filma Psi umiru sami na Festu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera srpskog filma "Psi umiru sami" na Festu (VIDEO)

Debitantski dugometražni film reditelja i scenariste Nikole Petrovića "Psi umiru sami" biće prikazan 27. februara u Kombank dvorani u srpskom takmičarskom programu predstojećeg 47. Festa, najavili su distributeri.

Uloge u filmu tumače debitanti Srđan Petrović i Mina Obradović, zatim Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Miloš Timotijević, Srđan Žika Todorović, Nikola Šurbanović i Andrej Šepetkovski.

Viktor je bivši programer, koji napušta haotični >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << život prestonice i vraća se u porodičnu kuću na Tari.

Društvo mu pravi njegov najbolji prijatelj, pas Ares.

Neplanirano Viktor u svoju kuću prima Milicu, koja je privremeno došla da istražuje ekološke probleme Tare.

Milica je distancirana i tajnovita, ali izgleda da se trudi da ne remeti Viktorovu izolaciju i mir.

Viktor zatim saznaje je šef firme za koju je godinama radio u Beogradu ubijen. Inspektor Goran Mirković pokušava reši ovo ubistvo kao poslednji slučaj u svojoj karijeri, koji postaje njegov najteži i najveći izazov, i lični i poslovni.

Film je sniman u Beogradu i na prelepim predelima planine Tare, što ovom filmu daje dodatnu vizuelnu estetiku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Reži", film o tinejdžerima u surovom svetu bez pravila VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2019, 13:35

Domaći film "Reži" u režiji Koste Đorđevića biće premijerno prikazan u Kombank dvorani 27. februara u okviru programa 47. međunarodnog filmskog festivala Fest, saopštili su organizatori..."Reži" prati jedan dan u životu tinejdžerke, u kojem sve što je izgledalo kao luda i vesela avantura...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.