Premijera spota sastava Svi na pod!

Izvor: Blic, 24.Dec.2010, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera spota sastava Svi na pod!

Beogradski sastav "Svi na pod!" premijerno će 27. decembra (20.00) na regionalnom MTV-iju prikazati spot "Ušće", sa završenog prvog albuma koji će uskoro biti objavljen za izdavačku kuću B92.

MTV je danas saopštio da će se na prvencu nalaziti i aktuelni singl "Zvuk ulice" u kome su "Svi na pod!" saradjivali sa nekadašnjim članom "Idola" Vladom Divljanom.

Spot za "Ušće" režirao je Igor Oršolić, umetnički direktor televizije B92 i profesor Fakulteta za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << umetnost i dizajn u Beogradu, a MTV ističe "fenomenalnu ulogu manekenke Andrijane Belović koja sa pevačicom benda Bojanom Vunturišević i gomilom neobičnih likova daje komičan komentar na potrošačko društvo".

Iako im predstoji izlazak prvog albuma, Vunturiševićeva je najavila da bend već radi na novim pesmama, i da očekuju "2011. godine ulazak u studio gde će realizovati neke nove ideje koje se bitno razlikuju od onoga što danas možete čuti od 'Svi na pod!'".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.