Premijera mjuzikla „Inside out“ u petak u Pozorištu na Terazijama

Izvor: Danas, 24.Okt.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera mjuzikla „Inside out“ u petak u Pozorištu na Terazijama

Prvu premijeru mjuzikl "Inside out" je doživeo krajem osamdesetih u Los Anđelesu, ali kreativni tim Pozorišta na Terazijama kaže da je sada pravo vreme kada treba da se igra, pozivajući i žene i muškarce na jedno katarzično, terapijsko iskustvo. Premijera je najavljena za petak, 26. oktobar, a prva repriza je već sutradan. Članak Premijera mjuzikla „Inside out“ u petak u Pozorištu na Terazijama se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Psihologija garderobe muškaraca i žena

Izvor: Danas, 25.Okt.2018, 07:32

U "današnjim" listovima Pravda i Vreme saznajemo, kako se jedna otmica završila veridbom, zašto je jedna žena postala bogata zahvaljujući "najboljoj laži", ali i kako stil oblačenja odaje crte našeg karaktera. Članak Psihologija garderobe muškaraca i žena se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.