Premijera: Zicer Olje Karleuše!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2010, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Zicer Olje Karleuše!

Folk zvezda Olja Karleuša za nekoliko nedelja izdaje novi album, a numera kojom kreće u promociju nosi naziv ”Zicer”. Poslušajte.

Popularna folk pevačica Olja Karleuša svake godine prijatno iznenadi fanove i publiku u Srbiji nekom hit pesmom. Karleuša u ponovni pohod na estradu i promociju svog albuma odlučila je da započne pesmom ”Zicer” koju potpisuju ”Aspirinci”.

Prošle godine pesma ”Minut” žarila je i palila diskotekama i postala veliki hit, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a Olja taj trend očito nastavlja i u 2010. godini.

Naime, folk zvezda privela je kraju svoj novi album, u petak je krenula i zvanično reklama na tv Pink u emisiji ”Grand Show” što dovodi do zaključka da Oljin cd izlazi baš za ovu izdavačku kuću. Presedan je to što je popularna pevačica svoju pesmu pustila na svoj oficijalni sajt, a nekoliko sati potom, pesma je okačena i na YouTube, ali još nije imala svoju tv premijeru u Grandu kako je do sada bio običaj.

Evo šta je popularna pevačica rekla za portal Opera17:

- Na mom oficijalnom sajtu (www.oljakarleusa.info) postavljen je deo nove pesme, no ja zaista ne znam ko je stavio na YouTube pesmu, pogotovo što to nije cela pesma nego ju je neko sastavio od jedne strofe i refrena. Cela pesma će biti promovisana tek u Grandovoj emisiji – kaže Olja.

S obzirom da niko nije očekivao njen novi album, niti je u medijima bilo ikakvih naznaka da sprema nešto novo, Olja na to kaže:

- Da, to sam namerno uradila, trudila sam se da me prethodna tri meseca ne bude previše u medijima, da ne iskačem ljudima iz frižidera jer s novim albumom krećem u agresivniju kampanju te će biti prilike za mnogobrojna pojavljivanja. Takođe sam menjala i boju kose pa mi je ta medijska pauza pomogla da sve dođe na svoje mesto.

O novom albumu, Olja kaže:

- Privela sam sve kraju, album bi u prodaji trebao da se nađe do kraja novembra, reklama je krenula, ima 8 novih pesama, plus pesma ”Minut” koja je već postala veliki hit. Na albumu sam sarađivala sa popularnim Milošem Roganovićem i Filipom Miletićem, zatim tu su Branislav Samardžić i mnogi drugi, a čak sam i ja radila jednu pesmu, dakle pojavljujem se prvi put i kao autor- kaže pevačica.

- S obzirom da dosta nastupam i da na moje nastupe dolazi pretežno omladina, i pesme sam radila imajući sve to u vidu, te tako ima vrcavih pesama poput pesme ”Zicer”, ali ima i ozbiljnih, emotivnih ljubavnih pesama – završava Olja Karleuša za portal Opera17.

U iščekivanju tv premijere i albuma, poslušajte pesmu ”Zicer”.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.