Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2017, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer razgovarao sa zvaničnikom Stejt departmenta

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i direktor za Južnu i Centralnu Evropu u Stejt departmentu SAD Metju Palmer ocenili su danas da su odnosi dveju zemalja postavljeni na snažnim temeljima i da se razvijaju u dobrom smeru, saopštilje vlada Srbije.

Vučić i Palmer, u prisutvu ambasador SAD u Srbiji Kajla Skota, razgovarali su odnosima SAD i Srbije, situaciji u regionu i naporima Srbije u društvenim i ekonomskim reformama.

Američki zvaničnici ponovili su podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << SAD naporima Srbije da ispuni uslove EU za članstvo i naveli da ambasada SADi kroz različite programe podržava Vladu Srbije u evrointegracijama, navodi se u saopštenju.

Vučić, Palmer i Skot razmotrili su ocenili da je važno promovisati bolje odnose u regionu Zapadnog Balkana.

Srpski premijer je istakao da bi izgradnja infrastrukture i bolja ekonomska saradnja bez trgovinskih prepreka najviše učinile za razvoj regiona, ali i cele Evrope, i značajno doprinele očuvanju mira i stabilnosti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.