Premijer liga: Plavci ne daju čelo

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: "Plavci" ne daju čelo

Pobedom protiv Stouka u gostima 2:0, Čelsi je ponovo lider Premijer lige sa tri boda više od najbližeg konkurenta Mančester Sitija.

"Plavci" su već u drugom minutu došli do vođstva pogotkom kapitena Džona Terija, da bi sve nade domaćina srušio Sesk Fabregas u 78. minutu. Za goste standardno dobro igrali su svih 90 minuta srpski reprezentativci Nemanja Matić i Branislav Ivanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Teri i Fabregas za pobedu Čelsija

Izvor: B92, 22.Dec.2014

Fudbaleri Čelsija savladali su Stouk u gostima sa 2:0 (1:0) u poslednjem meču 17. kola Premijer lige...Na tradicionalno teškom gostovanju na stadionu ’Britanija’ Čelsi je sebi olakšao posao ranim golom, pošto je Teri pogodio posle minut i po igre...Dramu u završnici ’Plavci’ su izbegli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.