Premijer liga: Grasija i Moura najbolji u avgustu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Grasija i Moura najbolji u avgustu

Menadžer Votforda Havi Grasija i fudbaler Totenhema Lukas Moura proglašeni su za najbolje u engleskoj Premijer ligi u avgustu.

Grasijin Votford je najprijatnije iznenađenje na startu prvenstva, ostvario je sve tri pobede u avgustu protiv Brajtona (2:0), Barnlija (3:1) i Kristal Palasa (2:1), ali i baš protiv Totenhema (2:1) na početku novog meseca za maksimalni učinak zajedno sa Liverpulom i Čelsijem.

Od dolaska Španca na klupu "stršljenova" u januaru nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tim nije ostvario više pobeda na svom terenu (po sedam sa Liverpulom, Arsenalom, Totenhemom, Mančester Sitijem i Junajtedom).

Nagrada za najboljeg fudbalera otišla je u ruke Moure koji je u pobedama londonske ekipe nad Njukaslom (2:1), Fulamom (3:1) i Mančester Junajtedom (3:0) postigao tri gola, od čega dva na Old Trafordu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.