Premijer Vučić se sastaje s fado pevačicom Marizom

Izvor: Blic, 03.Jun.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Vučić se sastaje s fado pevačicom Marizom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa portugalskom fado pevačicom Marizom, koja boravi u Srbiji kao gost EXIT festivala i muzičara Slobodana Trkulje.

Svetski poznata fado diva biće počasna gošća u pesmi koju Slobodan Trkulja i Balkanopolis centar, u okviru EXITAID programa, snimaju u cilju podrške ugroženima od poplava u Srbiji, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

U toj pesmi i video spotu učestvovaće mnogobrojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svetske ličnosti koje žele da pomognu Srbiji, a pored Marize, učešće su potvrdili i Metropol orkestar iz Holandije, ruska zvezda Pelageja, Dejvid Rouds gitarista Pitera Gebrijela, kao i mnogi drugi.

Pesmu će, uz Trkulju, producirati Marko Milatović i dobitnik Gremi nagrade Čed Blejk.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se sastaje s fado pevačicom Marizom

Izvor: Akter, 03.Jun.2014

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa portugalskom fado pevačicom Marizom, koja boravi u Srbiji kao gost EXIT festivala i muzičara Slobodana Trkulje

Nastavak na Akter...

Mariza se sastaje sa Vučićem

Izvor: Danas, 03.Jun.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa portugalskom fado pevačicom Marizom, koja boravi u Srbiji kao gost EXIT festivala i Slobodana Trkulje. Nakon posete Vladi Srbije, poznata fado pevačica biće gošća i gradonačelnika Beograda Siniše Malog i zamenika gradonačelnika Andreje Mladenovića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.