Premijer Vučić čestitao rudarima 6. avgust

Izvor: Kurir, 06.Avg.2014, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer Vučić čestitao rudarima 6. avgust

Izražavam vam veliku zahvalnost za ogromne napore koje činite. Rudarski posao je najteži na svetu i koliko god poboljšavali materijalni položaj rudara i uslove rada nikad nećemo moći dovoljno da uradimo. Rudarstvo ima strateški značaj za Srbiju i ovo je novo vreme u kojem će rudari imati izrazito važnu ulogu u privrednom i sveopštem razvoju, naveo je premijer

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je 6. avgust - Dan rudara Srbije i poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će biti obezbeđena veća sigurnost, bolji uslovi rada i dostojna zarada.

“Povodom Dana rudara izražavam vam veliku zahvalnost za ogromne napore koje činite. Rudarski posao je najteži na svetu i koliko god poboljšavali materijalni položaj rudara i uslove rada u rudnicima nikad nećemo moći dovoljno da uradimo. Rudarstvo ima strateški značaj za Srbiju i ovo je novo vreme u kojem će rudari imati izrazito važnu ulogu u privrednom i sveopštem razvoju", ističe Vučić u čestiki, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju sa medijima.

"Obezbedićemo veću sigurnost, bolje uslove rada i zaradu dostojnu vašeg odricanja. Upućujem vam iskrene želje za dobro zdravlje i mnogo uspeha u radu, uz rudarski pozdrav Srećno!”, poručio je Vučić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.