Premijer Jermenije pozvao demobilisane vojnike da se vrate u vojsku

Izvor: B92, 05.Okt.2020, 15:51

Premijer Jermenije pozvao demobilisane vojnike da se vrate u vojsku

Jermenski premijer Nikol Pašinjan pozvao je danas vojnike koji su demobilisani ove godine da se ponovo vrate u vojsku zbog jačanja sukoba u Nagorno-Karabahu.

"Želim da apelujem na naše momke koji su demobilisani tokom protekle godine da dođu u centar za regrutaciju i prijave se“, rekao je Pašinjan u video-poruci na Fejsbuku.

On je pozvao demobilisane da se prijave kao dobrovoljci, jer zakon ne dozvoljava da se ta kategorija uvrsti u mobilizacionu rezervu, prenosi agencija RIA Novosti.

Pašinjan je istakao da ih ne poziva na prostu službu, već na bitku „između života i smrti“, ističući da je uveren u pobedu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STAO NA BRANIK OTADŽBINE: Sin jermenskog predsednika se dobrovoljno prijavio u vojsku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020

Njegova objava usledila je nakon što je premijer Nikol Pašinijan pozvao demobilisane vojnike da se ponovo vrate u vojsku..Ašot Pašinijan, sin jermenskog premijera Nikole Pašinijana, dobrovoljno se prijavio u vojsku da bude na prvoj liniji fronta u sukobima sa azerbejdžanskim snagama...- Upravo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.