Izvor: Beta, 29.Nov.2020, 23:12

Prelević: Priča o ugroženoj bezbednosti predsednika služi skretanju pažnje sa epidemije

Advokat Božo Prelević ocenio je da je "narativ" o ugroženoj bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića plasirana odmah nakon što se u javnosti pokrenula diskusija ko je odgovoran za aktuelnu epidemološku situaciju.On je, gostujući u Utisku nedelje, naveo da je ta priča pokrenuta u trenutnoj situaciji, jer gradjani ne veruju vlastima koje na "100 zaraženih cele porodice zaključaju na Veliki petak, a na 7.000 zaraženih organizuju (rasprodaje) na Crni petak", rekao je Prelević."To je jedan medija plan. Prvo što u njemu mora da strada je istina. Ako može da ne strada istina, što (Vučić) ne oslobodi medije? Ako govore istinu sloboda medija bi (njima išla u prilog). Ako su dominantni na političkoj sceni, što ne dozvole slobodne izbore", izjavio je Prelević.Komentarišući da "nasilnici" ili organizovani kriminal predstavlja direktnu pretnju bezbednosti predsednika, Prelević je naveo da su u istoriji "uvek nasilnici dolazili iz Srpske radiklane stranke"."(Vučić) kontinuirano osam godina prestavlja kao da je on žrtva. Ako ima mafije... zna se s kim je ona vezana, vi zato morate stalno da vršite zamenu teza. Stalno nasedanje na zamene teza je postalo besmisleno. Ovde je centralno pitanje zašto toliko ljudi umire", rekao je Prelević.Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas se slaže da se medijsko izveštavanje o ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Prelević: Priča o ugroženoj bezbednosti predsednika služi skretanju pažnje sa epidemije

Izvor: Danas, 29.Nov.2020

Advokat Božo Prelević ocenio je da je "narativ" o ugroženoj bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića plasirana odmah nakon što se u javnosti pokrenula diskusija ko je odgovoran za aktuelnu epidemološku situaciju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.