Preletačević za B92: Kada sam video te glave... VIDEO

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preletačević za B92: Kada sam video te glave... VIDEO

Beograd -- Ljubiša Beli Preletačević za B92 otkriva koja je tajna uspeha, za kojim žude mnoge stranke i političari.

"Kada sam video koje glave se sve bave politikom, rešio sam da to promenimo", kaže Preletačević, jedan od autora najvećeg izbornog iznenađenja u Srbiji za B92.

Na listi "Samo jako" su potpuni debitanti u politici, mladi i obrazovani ljudi. Kada se pretvore u Luku i Stefana, kažu - gGasali bismo da smo imali za koga, ovako smo morali da se sami >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << organizujemo.

Nameravaju da u skupštini Mladenovca budu isključivo ozbiljna opozicija.

Šta momci iz pokreta "Samo jako" kažu u obe svoje uloge, ali i šta o njima misle Mladenovčani, šta kažu mladi, šta kažu stariji sugrađani koji su od njih dobili "diplome", ali i političari koji su od njih izgubili (iz SNS nisu hteli pred kamere) - pogledajte u prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.