Prelaz u kabinet Abazovića

Izvor: B92, 26.Dec.2020, 00:43

Prelaz u kabinet Abazovića

Podgorica -- Potpredsednik Građanskog pokreta (GP) URA Filip Adžić preći će u kabinet potpredsednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića.

Adžić je Televiziji Crne Gore kazao da ko god da dođe na njegovo mesto u Skupštini, bez obzira na lično slaganje ili neslaganje, glasaće za Zakon o slobodi veroispovijesti, po odluci Glavnog odbora URA-e.

On je istakao da je počastvovan pozivom Abazovića i činjenicom da želi upravo njegovu pomoć i podršku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"To je veliki izazov, ali i obaveza, kako u ljudskom, tako i u profesionalnom smislu, koju teško mogu odbiti", naveo je Adžić.

On je, govoreći o svom odlasku iz parlamenta, kazao da su stvari jasne i jednostavne.

"Glavni odbor GP URA je donio odluku da se podrže izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, i bez obzira na pojedinačno slaganje ili neslaganje sa tom odlukom, svi predstavnici URA-e koji budu glasali tog dana ispoštovaće volju većine sa Glavnog odbora", kazao je Adžić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.