Izvor: Piplmetar.rs, 12.Nov.2023, 03:31

„Preko leševa bi gazila, samo da njoj bude dobro“: Stanijin bivši žestoko opleo po Aniti




„Spremna na sve zarad lične koristi“, rekao je on

Foto-kolaž: Kobra, Nikola Tomić


Zadrugari već neko vreme pokušavaju da provale šta se dešava sa Anitom Stanojlović i Jovanom Tomić Matorom.
Povodom ovoga oglasio se i Marko Miljković koji nije imao lepe reči za Anitu.
– Da sam nešto preterano iznenađen i nisam baš iskren da budem. Ja kad sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u emisiji „Narod Pita“ po završetku „Zadruge 6“ prokomentarisao da ne verujem u tu ljubav i posle svega među njima što se dešavalo u „Zadruzi 6“ da mi je neshvatljivo to sve, Matora je neki stori okačila da me potkači da se prepire sa mnom, što mi nije bilo ni na kraj pameti. Opet kažem nisam iznenađen time, jer sve što je bilo prošle godine u Zadruzi, nije mi jasno kako je Matora mogla da joj veruje. Iskreno, ja joj ne bih verovao da golim dup**om sedne na usijanu ringlu. Pritom se kune u dete i laže, fascinantno je koliko je spremna da ide daleko. Mogu ja biti sa nekim u korektnom ili manje korektnom odnosu, ali mi je žao svakoga ko je izigran na bilo koji način – rekao je on.
Kako je dalje istakao, Marko mislli da je Anita sa Matorom iz korsti.
– O Aniti imam mišljenje kao i od početka „Zadruge 6“, kad se poteglo pitanje za neke prepiske koje je ona dala novinarima još pred ulazak tada. Spremna na sve zarad lične koristi, preko leševa bi gazila samo da njoj bude bolje. Matoru je gledala samo zbog novca, jer je poznato kako Matora titra njenim ribama, putovanja i plaćanja svega živoga i još se ova dohvatila Beograda. Samo interes – rekao je on za Pink.rs.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Janjuš se SLEDIO nakon Anitinog postupka - Ostao u ŠOKU šta je SPREMNA da uradi: "IZGUBIĆE honorar..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023

Nije mogao da veruje....Janjuš, Aneli, Jovana, Bebica i Lejdi Di, komentarisali su u redu za salon lepote, Anitu, koja je prva došla da zauzme red uprkos celoj situaciji...Svi su bili šokirani, a najviše Janjuš koji je bio surovo iskren i opleo po Anitinom ponašanju i neobazrivosti... - Svake...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.