Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preko Alpa do Srbije stižu obilne padavine, moguć i grad

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se večeras i tokom noći, kao i u nedelju, 7. avgusta, u većem delu Srbije očekuje obilne padavine i da su moguće i nepogode sa gradom i olujnim vetrom.

Oblaci koji donose obilne padavine dolaze sa severozapada, preko cele Evrope i Alpa i stižu na područje Srbije, rekla je agenciji Beta dežurni u RHMZ Sanja Dimoska.

Ona je objasnila da su takve vremenske prilike uobičajne za letnji period kao i da je moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da sa kišom pada i grad.

"Da li će pasti i grad zavisi od jačine oblaka... a u letnjem periodu uvek ima uslova da bude i grada", rekla je Dimoska.

RHMZ je naveo i da se obilne padavine očekuju uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima Srbije i da su "moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom i olujnim vetrom".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ upozorava da stiže oluja, moguć i grad

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2016

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je da se večeras i tokom noći, kao i u nedelju, 7. avgusta, u većem delu Srbije očekuje obilne padavine i da su moguće i nepogode sa gradom i olujnim vetrom...Oblaci koji donose obilne padavine dolaze sa severozapada, preko cele Evrope i Alpa...

Nastavak na N1 televizija...

NEVREME STIŽE U SRBIJU PREKO ALPA Obilne padavine, grad i olujni vetar očekuju nas već U PODNE, a evo do kad će trajati

Izvor: Blic, 06.Avg.2016

Padavine se u glavnom gradu mogu očekivati već oko 12-13 sati, a kako RHMZ najavljuje, u većem delu Srbije moguće je da će obilne padavine biti praćene nepogodama sa gradom i olujnim vetrom...- Kiša i kraći lokalni pljuskovi koji mogu biti praćeni gradom u Beogradu mogu početi već oko 12 sati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.