Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2016, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuto pripremno ročište Goranu Salikoviću

SARAJEVO - Pripremno ročište Goranu Salihoviću, suspendovanom glavnom tužiocu BIH prekinuto je danas zbog zahtjeva tuženog da se iz disciplinske komisije izuzme predsjedavajući Mahmut Švraka, zbog kako je navedeno predmeta koji se u Tužilastvu BiH vodi protiv predsjedavajućeg.

Risad Kunić opunomoćenik Gorana Salihovća u ovom predmetu kazao je da se sa ovom disciplinskom tužbom protiv njegovog klijenta požurilo kako bi se on uklonio iz Tužilaštva BiH, a predmet koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se u ovom Tužilaštvu vodi protiv Švrake zataškao.

Zboog toga je odlučeno da se ročište prekine kako bi Milan Tergeltija, predsjednik VSTV BiH razmotrio zahtjev o izuzeću i donio odluku. Nakon toga biće zakazano  novo pripremno ročište.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.