Prekinuta produkcija vesterna s Džonijem Depom

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta produkcija vesterna s Džonijem Depom

Studio Dizni odustao je od produkcije vesterna "The Lone Ranger" u kojem je trebalo da glumi Džoni Dep, preneo je Holivud riporter.

Iznenadna odluka studija Dizni da odustane od projekta doneta je navodno zbog nesuglasica s producentom Džerijem Brukhajmerom oko budžeta filma čije je snimanje trebalo da počne na jesen, naveli su izvori.

Film je trebalo da stigne u bioskope u decembru 2012.

Džoniju Depu je bila dodeljena uloga Indijanca Tonta, dok je Armi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Hamer, viđen u filmu "Društvena mreža", trebalo da tumači usamljenog rendžera. Za režiju je bio angažovan Gor Verbinski, reditelj prva tri filma Diznijevog serijala "Pirati sa Kariba".

Povezane vesti: Glen Klouz nagrada za životno delo Aukcija umetničke zbirke Tonija Kertisa u septembru Džerard Batler u trileru Nova verzija "Prljavog plesa" Nik Nolti u trileru Tejlora Hakforda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.