Prekinuta emisija na HRT, Pernar napustio studio VIDEO

Izvor: B92, 13.Nov.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta emisija na HRT, Pernar napustio studio VIDEO

Zagreb -- Gost emisije HRT "Nedeljom u dva" poslanik Ivan Pernar napustio je studio nakon 15 minuta uz obrazloženje da mu se ne dopušta da do kraja odgovori na pitanje.

Hina navodi da je Pernar trebalo da govori o tome kako priprema saborska izlaganja, o budućim aktivnostima svoje organizacije Živi zid i da se osvrne na aktuelne društvene i političke događaje.

Navodi se da je Pernar, na pitanje o HRT-u, izvređao HRT, a nakon što je voditelj Aleksandar Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pokušao da ga s teme "Izrael", na koju je prešao Pernar, "vrati" na temu HRT, poslanik Zzivog zida se pobunio da mu ne dopuštaju da do kraja odgovori na pitanje i izašao iz studija, prekinuvši emisiju.

Pernar je tokom gostovanja izjavio da je HRT "partijska televizija u službi HDZ-a", kao i da su afere HDZ-a "ignorisane kao da nikada nisu postojale" i da HTV "sistemski prikriva korumpiranost pravosudnih institucija". On je kazao da ima televizor, ali da ne plaća i da nikad neće plaćati pretplatu.

"Nju treba ukinuti, javna televizija nije u službi građana. Informativni program je horor film. HTV-ov Dnevnik je najmanje gledani centralni dnevnik. Sadržaj je negledljiv", rekao je Pernar.

On je naveo da je "zadatak da se građani drže u lažnoj stvarnosti, u iluziji".

"Drži se naša zemlja pod dominacijom Vašingtona i Brisela", rekao je, između ostalog, Pernar, prenosi Hina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.