Prekinuta blokada puta Raška - Novi Pazar

Izvor: S media, 16.Maj.2012, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta blokada puta Raška - Novi Pazar

Magistralni put Novi Pazar-Raška, posle višečasovne blokade, deblokiran je oko 16 časova, posle razgovora gradonačelnika Novog Pazara Meha Mahmutovića sa nezadovoljnim auto-prevoznicima.

Kamiondžije nezadovoljne promenama

Ibarska magistrala pod blokadom

Kamiondžije najavljuju protest

Sa magistralnog puta Raška - Novi Pazar uklonjeno je više desetina kamiona kojima su novopazarski auto-prevoznici nekoliko sat blokirali saobraćaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Blokada je uklonjena posle razgovora sa gradonačelnikom Novog Pazara Mehom Mahmutovićem, koji je auto-prevoznicima obećao da će se založiti za rešavanje njihovih problema.

Kamiondžije su nezadovoljni time što ne mogu da prevoze teret do kosovskih opština južno od reke Ibari, preko administrativnih prelaza Jarinje i Brnjak.

Na području Novog Pazara registrovano je više od 3.000 kamiona koji se najčešće bave špediterskim uslugama za veliki broj firmi iz Srbije.

(RTS)

FOTO: RTS

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.