Prekidam saradnju, Rama je znao za plan razmene teritorija

Izvor: B92, 12.Feb.2021, 10:37

"Prekidam saradnju, Rama je znao za plan razmene teritorija"

Albanski predsednik Iljir Meta izjavio je da više neće sarađivati s premijerom Ramom jer je bio upoznat sa planom razumene teritorija između Beograda i Prištine

Kako je naveo, "Rama je prodao more Grčkoj".

Meta je gostujući na albanskoj televiziji Siri rekao da nikada neće sklopiti politički dogovor ili koaliciju sa Ramom jer je doveo u pitanje teritorijalni integritet Albanije i granice takozvanog Kosova, prenosi portal Egzit.

Meta i Rama sukobili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se više puta tokom njihovih karijera, medjutim 2013. godine su saradjivali i zajedno oformili vladu.

Meta je 2017. godine izabran za predsednika Albanije uz podršku Ramine Socijalističke stranke, medjutim već te godine došlo je do prekida koalicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Meta: Ne sarađujem više sa Ramom, znao je za razmenu teritorija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2021

Albanski predsednik Iljir Meta izjavio je da nikada više neće sarađivati s premijerom Edi Ramom jer je bio upoznat sa planom za razmenu teritorija između Beograda i Prištine i jer je, kako kaže, "prodao more Grčkoj"...Meta je gostujući na albanskoj televiziji Siri rekao da nikada neće sklopiti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.