Pregledač interneta sa CPU/RAM limitatorom

Izvor: Mondo, 13.Jun.2019, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregledač interneta sa CPU/RAM limitatorom

Opera je predstavila gejming pregledač interneta, koji poseduje CPU/RAM ograničenja potrošnje.

Opera pregledač interneta (Opera Browser) važi za jedan od najmanje zahtevnih kad je u pitanju konkurencija, koju čine Chrome i Firefox, a ljudi iz te organizacije su rešili da načine još jedan korak napred u odnosu na konkurenciju. Predstavili su Opera Gaming pregledač, koji je odnedavno dostupan za korišćenje u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rane verzije.

Play! Zine prenosi da je ono što ih je oduševilo na prvu loptu, zapravo jesu predivan dizajn i implementirana tamna tema, a tu su i zvučni efekti, koji ga čine još impresivnijim. Tu je i Twitch integracija za lakše strimovanje, a postoji i posebna sekcija, koja prikazuje samo najnoviji gejming sadržaj i vesti.

Na sve to se nadovezuje i fantastična funkcija zvana CPU / RAM LIMITER, kojom možete ograničiti resurse, koje će koristiti sam pretraživač i time stvoriti sebi znatno ugodnije gejming iskustvo bez potrebe za gašenjem programa i sličnog.

Iako u početnoj fazi, pregledač donosi dosta zanimljivih stvari u igri, a to možete videti i sami tako što ćete ga preuzeti putem ovog linka.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: Opera

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.