Preduzeća iz Srbije na sajmu robnih marki u Hanoveru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2022, 11:06

Preduzeća iz Srbije na sajmu robnih marki u Hanoveru

Kompanije iz Srbije učestvovaće na Međunarodnom sajmu robnih marki u Hanoveru, u Nemačkoj, od 30. maja do 3. juna, nakon dve godine pauze ove sajamske manifestacije zbog pandemije kovid-19, saopštila je danas Privredna komora Srbije.

Sajam u Hanoveru održava se duže od 70 godina i predstavlja vodeći tehnološki sajam na tržištu Evrope.

Srbiju će na dva štanda u dve hale predstavljati kompanije iz oblasti industrijske automatike, robotike i inženjeringa "Indas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Automation" i "Init Technologies" iz Novog Sada, zatim, "Vesimpex" i Servoteh iz Beograda, Perfom i Inlomd Plast iz Požege, "Mecatech Industry" iz Lapova, Termometal iz Ade, PPT Petoletka iz Trstenika i Delta filter iz Arilja. Pored izlagača na nacionalnom štandu Srbije, samostalan nastup imaće još tri domaća preduzeća iz oblasti energetike, FMT Fabrika mernih transformatora iz Zaječara, "Comel" iz Beograda i Plamen iz Inđije.

Na sajmu je 2019. godine učestvovalo više od 6.000 izlagača iz 98 zemalja, a posetilo ga je 211.000 stručnih posetilaca iz više od 110 zemalja, podseća PKS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kompanije iz Srbije na tehnološkom sajmu u Hanoveru od 30. maja do 3. juna

Izvor: Beta, 28.Maj.2022

Kompanije iz Srbije učestvovaće na Medjunarodnom sajmu robnih marki "Hannover Messe 2022" u Nemačkoj od 30. maja do 3. juna, saopšteno je iz Privredne komore Srbije (PKS).Srbiju će, kako se navodi, predstavljati kompanije iz oblasti industrijske automatike, robotike i inženjeringa "Indas Automation"...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.