Predstavnci dela opozicije sa Palmerom

Izvor: RTS, 11.Jun.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavnci dela opozicije sa Palmerom

Predstavnici dela srpske opozicije, među kojima su bili lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Vuk Jeremić, sastali su se u Beogradu sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmerom, iza zatvorenih vrata.
Sastanku je prisustvovao i predsednik PSG-a Sergej Trifunović, potvrđeno je Tanjugu u tom pokretu, a, prema nezvaničnim informacijama, na skupu je bio i predsednik DS-a Zoran Lutovac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
U Socijaldemokratskoj stranci (SDS) su rekli da lider te partije Boris Tadić nije bio na sastanku sa Palmerom.
Učesnici razgovora nisu želeli da komentarišu sadržaj razgovora, niti da posle sastanka daju izjave za medije.
Iz američke ambasade su rekli da je Palmer posetio Beograd kako bi se sastao sa širokim sprektrom sagovornika, uključujući predsednika, premijerku i druge ministre u vladi Srbije, predstavnike civilnog društva, akademske zajednice, novinare i predstavnike opozicije.
"Baš kao što i novinari konsultuju više izvora da bi preneli kompletnu i tačnu priču, i diplomate bolje razumeju demokratsko društvo kada čuju različite stavove", naveli su u Ambasadi u odgovoru na pitanje u vezi sa današnjim sastankom Palmera sa delom srpske opozicije.
Sadržaj razgovora nisu naveli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.