Predstavljen novi MIUI 7

Izvor: Mondo, 15.Avg.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen novi MIUI 7

Kineska kompanija Xiaomi predstavila je najnoviju verziju MIUI 7 sa mnoštvo novih opcija.

Foto: GSM Arena Xiaomi MIUI 7

Jedna od novih opcija je i prepoznavanje lica u galeriji koja može da prepozna lica i sortira fotografije po ljudima u Poeple odeljku. Softver može da identifikuje i kućne ljubimce bez obzira koja životinja je u pitanju.

MIUI 7 ima dosta novih tema, a predstavljena je i Goddess tema koja je namenjenja ženama. Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve ih možete preuzeti sa njihove prodavnice.

MIUI takođe ima i novu opciju koja se zove Mi Roaming, koja funkcioniše kao virtuelna SIM kartica kada napustite zemlju, dozvoljavajući korisnicima da kupe megabajte od Xiaomia i iskoriste ga umesto da kupuju novu SIM karticu. Opcija je trenutno dostupna samo korisnicima u Kini.

MIUI 7 dozvoljava da postavite video za svaki kontakt koji se reprodukuje kada vas ta osoba zove. Na kraju, tu je i Kids režim koji pristup određenom sadržaju zabranjuje deci, prenosi GSM Arena.

Ažuriranje će početi da se ispručuje narednih dana u Kini za uređaje kao što su: Mi 2, Mi 2S, Mi 2A, Mi 3, Mi 4, Mi Note, Redmi i Redmi Note. Zvanično predstavljanje MIUI ROM-a u Indiji se očekuje 19. Avgusta.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.