Predstavljanje Univerziteta Žaume I u Kasteljonu de la Plani 20. marta

Izvor: Danas, 19.Mar.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje Univerziteta Žaume I u Kasteljonu de la Plani 20. marta

Slučaj španskog Univerziteta Žaume I u Kasteljonu de la Plani, koji na originalan i uzbudljiv način podstiče razvoj ne samo akademske, već i kulturne zajednice čiji je aktivni član, biće tema sledećeg EUNIC TALKS predavanja. Članak Predstavljanje Univerziteta Žaume I u Kasteljonu de la Plani 20. marta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Od raka dojke u Srbiji oboli 4.000 žena godišnje

Izvor: Danas, 19.Mar.2019

Rak dojke je jedan od vodećih uzroka smrnosti kod žena u Srbiji, pa ove bolest godišnje pogodi oko 4.000 žena, dok bitku sa njom izgubi njih oko 1.600, saopšteno je povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke koji se obeležava 20. marta. Članak Od raka dojke u Srbiji oboli 4.000 žena godišnje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.