Predstavljamo letovališta u Španiji (15): Tosa de Mar

Izvor: Blic, 21.Apr.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo letovališta u Španiji (15): Tosa de Mar

Samo na Blic.rs i SuperOdmor.rs možete saznati sve što vas zanima o letovalištima u Španiji i dobiti podatke o najaktuelnijim ponudama. Danas predstavljamo Tosa de Mar.

Tosa de Mar je atraktivno mesto sa srednjevekovnim šarmom, idealno za porodičan odmor. Nalazi se 100 km severoistočno od Barselone, a panoramom grada dominiraju ostaci srednjevekovnog zamka iz 12. veka.

Tosa de Mar je staro ribarsko mesto sa važnom istorijskom pozadinom, koje se u poslednjih 50 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godina pretvorilo u jednu od važnijih destinacija na obali Kosta Brave. Deli se na "Villa Vella", stari deo grada sa utvrđenjima i zamkovima koji su korišćeni za odbranu od pirata, i "Vila Nova", novi grad koji se harmonično uklapa sa starim i nudi turistima mnogobrojne restorane i hotele.

Bilo da se izležavate na plaži, ispijate sangriju na terasi nekog restorana, degustirate jela španske kuhinje ili ste u obilasku, romantični, stari deo grada će dominirati vašim vidikom.

Više o Tosa de Mar pročitajte ovde.

Više o plažama Tosa de Mara pročitajte ovde.

Više o provodu u Tosa de Mar pročitajte ovde.

Više o izletima u Tosa de Mar pročitajte ovde.

Aktuelnu ponudu za letovanje u Tosa de Mar pogledajte ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.