Predstavljamo letovališta u Španiji (1): El Arenal

Izvor: Blic, 07.Apr.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo letovališta u Španiji (1): El Arenal

Samo na Blic.rs i SuperOdmor.rs možete saznati sve što vas zanima o letovalištima u Španiji i dobiti podatke o najaktuelnijim ponudama. Danas predstavljamo El Arenal.

El Arenal nalazi se na južnoj obali Majorke, i tipičan je španski primorski grad sa uskim ulicama u kojima se mešaju stranci i domaćini do kasno u noć.

S obzirom na to da se nalazi u blizini grada Palma de Majorka, i u blizini aerodroma, nije nikakvo čudo što ovaj gradić postaje mesto masovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turizma.

Gradom dominiraju fasade zgrada i mnoštva hotela, radnji, barova, restorana i kafea iz kojih muzika i glasni razgovori uveseljavaju posetioce i prolaznike.

Ovaj gradić je dosta popularan među nemačkim turistima, pa odiše i nekim posebnim nemačkim ukusom. A duge plaže prožete palmama, odmar na ležaljkama pored mirne vode, šetnja duž obale uz suton, dobar su način da se opustite.

Više o El Arenalu pročitajte ovde.

Više o plažama El Arenala pročitajte ovde.

Više o provodu u El Arenalu pročitajte ovde.

Više o izletima u El Arenalu pročitajte ovde.

Aktuelnu ponudu za letovanje u El Arenalu pogledajte ovde.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Predstavljamo letovališta u Španiji (2): Blanes

Izvor: Blic, 08.Apr.2011, 10:35

Samo na Blic.rs i SuperOdmor.rs možete saznati sve što vas zanima o letovalištima u Španiji i dobiti podatke o najaktuelnijim ponudama. Danas predstavljamo Blanes. ..Kosta Brava se nalazi u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona. Obuhvata pojas uz more od mesta Blanes - 60 km od Barselone...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.