Predstavio se kao policajac da bi devojku dodirivao po telu

Izvor: Blic, 05.Jun.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavio se kao policajac da bi devojku dodirivao po telu

Vitomir Vučinić

Beogradska policija uhapsila je Vitomira Vučinića (45) iz sela Draževac kod Obrenovca, osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje nad maloletnom, 17-godišnjom devojkom.



Vučinić je osumnjičen da je 29. maja ove godine u blizini restorana "Mihajlovac”, u Požeškoj ulici na Banovom brdu, prišao maloletnici koja je stajala na tramvajskoj stanici. Predstavio se kao policajac, izvadio novčanik da se navodno legitimiše i maloletnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odveo u obližnji park, da bi je, kako joj je rekao "pretresao”. Tu je devojku dodirivao po telu.

Vitomir Vučinić je višestruki povratnik i prošle godine izašao iz je zatvora. Zbog serije silovanja maloletnica u Beogradu, 1989. godine osuđen je na 15 godina zatvora. Iz zatvora je pušten posle 12 godina. Na slobodi je međutim nastavio po starom, pa je ponovo uhapšen, a kasnije osuđen na tri godine zatvora, zbog bludnih radnji takođe nad maloletnicom, i razbojništva.

Policija sumnja da maloletnica koja je prijava Vučinića nije jedina devojka koju je seksualno zlostavljao. Ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije, policija moli seksualno zlostavljane devojke da se jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona 011/279-76-23 i 011/276-20-52.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.