Predstava Zbogom SFRJ  humanitarnog karaktera

Izvor: Studio B, 01.Feb.2012, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Zbogom SFRJ" humanitarnog karaktera

Predstava "Zbogom SFRJ" u Ateljeu 212 i 11. februara u 20 sati biće humanitarnog karaktera.

Čitav prihod od prodatih karata namenjen je Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj za kupovinu infuzione pumpe i pulsnog oksimetra.

Podsetimo da su sličnu akciju Studio B i Atelje 212 uspešno organizovali u decembru, kada je od prikupljenog novca kupljena oprema za Institut za majku i dete.

Ove dve kuće pozivaju društveno odgovorne kompanije i pojedince da se kupovinom karata uključe u ovu akciju i na taj način pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nastavlja se humanitarna akcija Studija B i Ateljea 212

Izvor: Studio B, 01.Feb.2012

Predstava Zbogom SFRJ koja će biti odigrana na Velikoj sceni Ateljea 212, u subotu, 11.februara u 20 časova, i ovoga puta će biti humanitarnog karaktera...Čitav prihod od prodatih karata namenjen je Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, za kupovinu infuzione pumpe i 3 pulsna oksimetra...Podsetimo...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.