Izvor: Nezavisne Novine, 15.Nov.2016, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjedništvo BiH utvrdilo prijedlog budžeta za 2017.

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH utvrdilo je danas Prijedlog zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2017. godinu.

Prijedlog zakona, koji je utvrđen na vanrednoj sjednici, biće dostavljen Parlamentarnoj skupštini BiH na usvajanje, saopšteno je iz Predsjedništva.

Savjet ministara BiH utvrdio je 3. novembra Nacrt zakona o budžetu institucija BiH i međunarodnih obaveza BiH za 2017. godinu u kojem su ukupni prihodi za finansiranje institucija i primici >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na nivou prethodnih godina i iznose 950.000.000 KM.

U Nacrt zakona uključeni su prihodi za servisiranje spoljnog duga u iznosu 1.011.157.177 KM.

Nacrt budžeta polazi od Globalnog okvira fiskalnog bilansa i politika u BiH za period od 2017. do 2019. godine, radi daljeg sprovođenja mjera štednje u institucijama BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.