Predsjednik Mešihata sa gradonačelnikom Novog Sada

Izvor: SandzakPress.net, 18.Jan.2024, 16:03

Predsjednik Mešihata sa gradonačelnikom Novog Sada

U četvrtak, 18.01.2024. godine, predsjednik Mešihata IZ-e u Srbiji muftija dr. Mevlud ef. Dudić, u pratnji muftije novosadskog Nedžad ef. Hasanovića, posjetio je gradonačelnika Novog Sada g-dina Milana Đurića. U prijatnom razgovoru, muftija Dudić se zahvalio gradonačelniku na nesebičnoj podršci koju pruža Muftijstvu novosadskom i svim muslimanima na području grada Novog Sada. Muslimani u Novom Sadu su sigurni, poštovani i uvaženi. Također, bilo je riječi o nastavku dobre saradnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << te izgradnji Islamskog kulturno-edukativnog centra. Domaćin se složio da je neophodno da muslimani Vojvodine imaju takvo nešto. Bilo je govora i o drugim edukativnim projektima koje je Grad Novi Sad spreman da podrži i finansira. The post Predsjednik Mešihata sa gradonačelnikom Novog Sada appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Muftija Dudić sa gradonačelnikom Sombora

Izvor: SandzakPress.net, 19.Jan.2024, 14:56

Dana18.01.2024. godine, predsjednik Mešihata Islamske zajednice muftija dr. Mevlud ef. Dudić, u pratnji muftije novosadskog Nedžad ef. Hasanovića i predsjednika Medžlisa IZ-e Subotica Ibazera Uzairija, posjetio je gradonačelnika Sombora g. Antonija Ratkovića. U srdačnom razgovoru, muftija Dudić...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.