Predsedništvo SPS sutra o rezultatima izbora

Izvor: Press, 22.Mar.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo SPS sutra o rezultatima izbora

Na sednici će, kako je ranije rekao predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ružić, osim analize rezultata, socijalisti napraviti i projekciju budućih koraka.

"SPS će i ubuduće imati značajnu ulogu u političkom životu zemlje, bez obzira na to da li će biti u vlasti ili u opoziciji", poručio je Ružić.

Inače, koalicija SPS-PUPS-JS je na minulim izborima za Skupštinu Srbije osvojila 44 poslanička mandata, odnosno 13,51 odsto glasova, čime je ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na nivou prethodnih izbora iz 2012. godine.

Kada je reč o Skupštini Grada Beograda, koalicija SPS-PUPS-JS imaće 16 odbornika, s obzirom na to da je na beogradskim izborima osvojila 11,49 odsto glasova.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsedništvo SPS sutra o rezultatima izbora

Izvor: Blic, 22.Mar.2014

Socijalistička partija Srbije analiziraće sutra, na sednici Predsedništva stranke, rezultate koje je koalicija okupljena oko socijalista, postigla na izborima, 16. marta...Kako je najavljeno iz SPS, lider socijalista Ivica Dačić obratiće se medijima u 13 sati u prostorijama stranke na Studentskom...

Nastavak na Blic...

Predsedništvo SPS danas o rezultatima izbora

Izvor: Press, 23.Mar.2014, 10:28

Kako je najavljeno iz SPS, lider socijalista Ivica Dačić obratiće se medijima u 13 sati u prostorijama stranke na Studentskom trgu... Na sednici će, kako je ranije rekao predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ružić, osim analize rezultata, socijalisti napraviti i projekciju budućih koraka......

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.