Predsednika opštine Zubin Potok Srđana Vulovića pretresali specijalci ROSU kod Gazivoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 21:58

Predsednika opštine Zubin Potok Srđana Vulovića pretresali specijalci ROSU kod Gazivoda

Predsednika opštine Zubin Potok Srđana Vulovića večeras su u blizini Gazivoda zaustavili i pretresli specijalci iz jedinice Rosu, dok je sa prijateljem išao automobilom

- Krenuo sam da obiđem okolne pravce oko Gazivoda da vidim da li je sve u redu, kada me zaustavila patrola Rosu. Pretresli su me vrlo detaljno, pitali ko sam, ali nisu upotrebili nikakvu silu i ubrzo su me pustili da idem dalje - rekao je Vulović.

Patrole specijalnih jedinica nalaze se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rejonu Gazivoda.

Srbi na severu su tokom popodneva i večeri izašli na nekoliko punktova i formirali barikade saobraćaja zbog hapšenja bivšeg policajca Dejana Pantića danas na Jarinju.

Tokom večeri su stigle razne kontradiktorne informacije sa terena, ali nema potvrda da je bilo incidenata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.