Predsednik pokušao mirno da jede, uzvikivali mu ubico VIDEO

Izvor: B92, 25.Maj.2020, 13:54

Predsednik pokušao mirno da jede, uzvikivali mu "ubico" VIDEO

Brazilija -- Prolaznici u Braziliji uzvikivali su "ubica" i "đubre" brazilskom predsedniku Bolsonaru koji okružen telohraniteljima izašao u subotu na piće i hot-dog.

CNN prenosi da je na video-snimku koji su njihovi novinari imali prilike da vide zabeleženo kako predsednik jede i pije dok mu prolaznici uzvikuju "ubica" i "đubre". Predsednik je bio okružen telohraniteljima, a u jednom trenutku okrenuo se ka masi i zapretio prstom.

Brazil se za vikend našao na drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu u svetu po broju zaraženih koronavirusom ostavivši iza sebe Rusiju i Veliku Britaniju, a nakon petodnevnog porasta stope obolelih.

Bolsonaro je često umanjivo opasnost od koronavirusa nazivajući ga "fantazijom" ili "malim gripom", navodeći da bi mnogo negativniji efekat na državu ostvarile ekonomske posledice mera karantina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Prolaznici predsedniku Brazila dobacivali "ubico" i "đubre"

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2020

Prolaznici u Braziliji uzvikivali su "ubica" i "đubre" brazilskom predsedniku Žairu Bolsonaru koji je okružen telohraniteljima izašao u subotu na piće i hotdog...CNN prenosi da je na video snimku koji su njihovi novinari imali priliku da vide zabeleženo kako predsednik jede i pije dok mu prolaznici...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.