Predsednik opštine Svrljig na CNN (video)

Izvor: S media, 11.Feb.2012, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik opštine Svrljig na CNN (video)

U dvominutnom prilogu "Istočna Evropa okovana zimom", o ekstremno niskim temperaturama za ovaj deo sveta, CNN je naveo primer predsednika opštine Svrljig Milije Miletića koji je nosio pomoć za bebu u selu Davidovac, kao i primer trudnice u zavejanom planinskom selu Grbavče nadomak Svrljiga, koja samo što se nije porodila. Međutim, "misija spasavanja" u koju je krenula čitava kolona vozila, morala je da bude privremeno prekinuta.

"Kamion koji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << čisti sneg se pokvario zbog niskih temperatura i velikog snega. Zbog toga moramo da prekinemo akciju. Nosimo stvari za bebu, pelene, kupke, hranu. Ali, pokušaćemo kasnije ponovo", objasnio je Miletić u izjavi za CNN.

Priboj: U toku spasavanje dve trudnice iz zavejanih kuća

Trudnica zbog snega strahuje za bebu!

Zavejane trudnice u planinskim selima

Odmah nakon priče iz svrljiškog kraja, u istom prilogu reporteri CNN slikom su otišli u Rim, odakle su preneli izjavu Pape koji je govorio o teškoj zimi.

Inače, put do sela je ipak očišćen a samo nekoliko časova kasnije trudnica je dobila porođajne bolove i bezbedno je prevezena u niško porodilište, gde je rodila devojčicu.

(južnevesti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.