Predsednik nastavlja kampanju Budućnost Srbije: Vučić u nedelju obilazi Južnobanatski okrug

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik nastavlja kampanju "Budućnost Srbije": Vučić u nedelju obilazi Južnobanatski okrug

Predsednik Vučić je u prethodna dva dana obišao Pčinjski okrug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja kampanju "Budućnost Srbije" posetom Južnobanatskom okrugu u nedelju, 10.februara, a građanima će se obratiti u Pančevu u 17 sati na Gradskom trgu.

Podsetimo, Predsednik je 7. februara počeo kampanju "Budućnost Srbije" obilaskom trase Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri. U obraćanju građanima, poručio je da su simboli njegove politike auto-putevi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << investicije i zapošljavanje građana, te da je uveren će narod razumeti ko se ponaša odgovorno. Obilazeći deonicu Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, rekao je da je ponosan što Srbija pokazuje da može da gradi najmodernije autoputeve i najmodernije i najzahtevnije objekte i da su radovi na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuri na ponos celoj Srbiji.

"Jedan selfi, predsedniče" - U opštini Surdulica predstavljeni su strateški projekti za razvoj ove opštine #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on Feb 8, 2019 at 1:42am PST

Narednog dana Vučić je nastavio posetu Pčinjskom okrugu, obilaskom Vladičinog Hana, Surdulice, Vranja, Trgovišta i Bujanovca, a građanima je obećao svu pomoć Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.