Predsednik i ja smo iskorišćeni

Izvor: B92, 24.Apr.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Predsednik i ja smo iskorišćeni"

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je da nema sukoba između nje i predsednika Srbije i da joj se čini da su ona i Nikolić "usput iskorišćeni".

"Sukoba nema, ali meni se čini da savetnički tim pokušava da prevaziđe svoje izjave u javnosti koje nisu baš ni na najbolji način prihvaćene i zaista mislim da oni ljudi koji su prozvani, predsednik, premijer i ja, da smo tu usput iskorišćeni", rekla je Mihajlović.

Upitana da li će sukob između >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nje i predsednika biti tema na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke i da će na njemu predsednikova struja tražiti njenu ostavku, Mihajlovićeva je odgovorila da nema struja u stranci.

"Na Glavnom odobru razgovaraćemo o izborima unutar stranke, političkoj i ekonomskoj situaciji, na kraju krajeva godinu dana je rada Vlade, a mi smo stožer srpske vlade i moramo da pričamo o onome što smo radili", kazala je ona.

Mediji su pisali o sukobu između Zorane Mihajlović i Tomislava Nikolića, nakon što je savetnica predsednika Stanislava Pak optužila ministarku da je odgovorna za spekulacije koje su se pojavile u štampi o kvaru na vladinom avionu kojim je delegacija predsednika išla za Vatikan.

Dan posle incidenta, mediji su objavili da se avion vratio u Beograd zbog prosute kafe, a ne kvara na motoru kako je ranije stiglo obaveštenje iz predsednikovog kabineta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.