Predsednik Žagubice: Jao, Kesiću, Kesiću (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Apr.2016, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Žagubice: Jao, Kesiću, Kesiću (VIDEO)

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović na predizbornom skupu u Jošanici odgovorio voditelju emisiji "24 minuta" Zoranu Kesiću.

Foto: YouTube/screenshot

Posle predizbornog skupa SNS u mestu Sige, predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović postao "medijska zvezda".

Njemu i njegovom nastupu, odnosno toj tribini minute je u svojoj emisiji posvetio Zoran Kesić u emisiji "24 minuta". Pavlović je u selu Sige rekao da je to "Severna Koreja", što je autorima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << emisije "24 minuta" poslužilo da se sa tom opaskom našale.

Par dana kasnije, Pavlović je imao tribinu u Jošanici, gde je uzvratio Kesiću, a pristalice Pavlovića su voditelju emisije "24 minuta" uzvikivale: "Kesiću, pederu".

"Izvinite što sam malo kasnio, šta ćeš, postadoh ja medijska ličnost preko noći. Morao sam da čekam ovog Kesića sa B92, rekao je da će doći u Jošanicu...", počeo je izlaganje Pavlović, da bi se iz publike začulo skandiranje protiv vodtelja emisije, a Pavlović je na to dodao:

"Au, Kesiću šta kaže ova Severna Koreja? Ovde je još jedna Siga i ovde se glasa 96% za broj 1. Bravo, Jošanico! Sad mi je jasno da neće doći u Homolje i da neće pričati o Homolju i sigurno zna šta znači moja reč Severna Koreja".

Između ostalog, Pavlović je objasnio šta je mislio pod "Severna Koreja":

"To ne znači da sam ja diktator, to ne znači da ja ne radim dobro, da ja ne znam šta radim sa svojim timom, to samo znači da će svi građani u svakom selu glasti jedinstveno za broj 1, kao što se glasa za broj 1 u Severnoj Koreji".

Nastavio je:

"Zašto će glasati za broj 1? Zato što mi nikada ne lažemo, ne dajemo prazna obećanja. Pre četiri godine smo napisali šta ćemo u JKošanici uraditi, svedoci smo, u Jošanici smo uradili mnogo više!".

Odgovorio je i na prozivke da je reč o "putujućem cirkusu".

"Kažu za nas da smo putujući cirkus. U cirkus znate ko ide. Ja ovde ne vidim ni slonove, ni žirafe, ni divlje svinje, bogami ni mečke. Te životinje idu po cirkusu, ako vi ovde vidite vi recite mi. Ovo je tim koji pobeđuje!".

Pogledajte snimak (od 5:50)



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.