Predsednik Vučić uputio telegram saučešća Putinu: Srpski narod saučestvuje u bolu bratskog ruskog naroda

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić uputio telegram saučešća Putinu: Srpski narod saučestvuje u bolu bratskog ruskog naroda

Ova vest potresla je Srbiju, i srpski narod saučestvuje u bolu bratskog ruskog naroda

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom tragedije u Magnitogorsku.

U telegramu se kaže:

- Poštovani predsedniče, primite moje duboko saučešće povodom tragedije u Magnitogorsku. Molim Vas da izraze mog iskrenog saosećanja prenesete porodicama poginulih, kao i onima koji još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragaju za svojim najbližima, a povređenima želje za brz oporavak.

- . Teško je u ovakvim trenucima naći reči utehe, ali znam da će rukovodstvo Ruske Federacije, kao i rukovodstvo Čeljabinske oblasti, porodicama stradalih pružiti snažnu podršku. Ako Srbija na bilo koji način može da pomogne, spremni smo da tu pomoć pružimo -  navodi se u telegramu predsednika Vučića.

BONUS VIDEO: Putin nam preporučuje SMERČ i PANCIR

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.