Izvor: RTS, 04.Dec.2021, 14:42

Predsednik Vučić razgovarao u Gornjim Nedeljicama sa meštanima jadarskog kraja o projektu "Rio Tinto"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u selu Gornje Nedeljice, razgovarao sa građanima 12 sela jadarskog kraja koji su najviše zabrinuti zbog istraživanja koja obavlja kompanija "Rio Tinto".
Aleksandar Vučić je razgovarao sa meštanima doline Jadra koji su zabrinuti zbog istraživanja kompanije "Rio Tinto". Najveći problem su planovi sa deponijom ili odlagalištem jalovine. 
Predsednik Srbije ranije je u obraćanju javnosti najavio da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << boraviti na području sela koja bi bila pogođena ovim projektom i razgovarati s građanima kako bi čuo njihovo mišljenje.
"Idem hladne glave, da čujem njihovo mišljenje, da im kažem šta možemo da dobijemo, a šta da izgubimo, bez ikakvog rešenja u glavi", rekao je tada Vučić.
Užruženje "Ne damo Jadar" je saopštilo da nema nikakve veze sa dolaskom predsednika Vučića u selo Gornje Nedeljice i da neće učestvovati u razgovorima sa njim.
Vučić je na putu ka Gornjim Nedeljicama obišao Most na Savi kod Šapca, kao i nekoliko sela u lozničkom kraju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vučić: Došao sam da čujem vaše probleme i brige

Izvor: Danas, 04.Dec.2021

Nisam došao da držim govore, nego da čujem vaše primedbe i brige, jer je važno da razgovaramo i da probleme rešavamo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Gornjim Nedeljicama u prvom obraćanju meštanima sela iz Jadarskog kraja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.